Głosów w sumie: 16
Głosowanie skończone: Maj 31, 2011, 18:55:49
Mam mega sentyment do Star Wars też widziałem to z ponad 25 lat temu..... ale ten czas leci ....Ja po prostu lubię pełen freestyle na PvP. To jest piękne, kwintesencje dużego mmo.Żadnych ograniczeń że nie możesz atakować innnej/ch frakcji. Wszystkich można atakować/Wszycy mogą atakować Ciebie.Wiadomo że ciężej jest wykonać jakieś questy/zebrać itemy w niektórych rejonach, bo jest się narażonym na ciągłe ataki przeciwnych frakcji, których jest tam poprostu więcej lub zwyczajnie są to ich tereny. Czasami można znaleźć typów co "blokują" jakieś miejsce i atakują wszystkich tam questujących. Oczywiście może być to bardzo wkurwiające jak nie możesz wykonać jakiegoś questu bo gankuje cię na nim jakiś typ, lub nawet kilku.... Ale to jest mmo. Więc zbierasz ludzi którzy Ci pomogą z questem i tyle (no w sumie nie tyle, bo będą fajne walki pvp :wojsko: poza wykonaniem questu)A sytuacje jak w wowie że kilka gildi zbierało się razem + solowcy których udało im się zwołać i razem w 100-250 osób poszło zaatakować jakieś miasto innej frakcji są nie do zapomniania :zajebiście: (na serverze PvE oczywiście było to niemożliwe)Na serverze PvP jest "krwawo", dużo się dzieje. Server żyje swoim życiem. Pełen wypas :nieich:
Klawiatura Razer Star Wars: The Old Republic wykonana jest z wysokiej klasy plastiku. Nie odbiega jakością od pozostałych urządzeń marki Razer. Doskonale wyprofilowana, z podświetlanymi klawiszami oraz płaskim mechanizmem, który wytrzyma miliony kliknięć.
Bezprzewodowa mysz Razer Star Wars: The Old Republic wyposażona jest w 12 programowalnych przycisków (przypomina inny model z tej stajni – Razer Naga), wielokolorowe podświetlenie oraz możliwość pracy w trybie przewodowym.
słuchawki w systemie 5.1 Razer The Old Republic Gaming Headset. Realistyczne doznania w trybie 3D, klarowny dźwięk oraz mikrofon zapewniający krystalicznie czystą mowę.
podkładkę The Old Republic Gaming Hard Mouse Mat. Pokryta jest grafiką reprezentującą dwie strony konfliktu – Imperium i Republikę. Pokryta antypoślizgowym materiałem, zapewni stabilność nawet podczas najbardziej dynamicznej rozgrywki.