Spar, byłby mod tools to nie byłoby problemu. Nie widzę żadnych powodów aby kupować tą grę i płącić haracz 15 euro za kilka map co jakiś czas. Lepszym wyjściem jest zakup BC3 lub RO2.
a niestety biorąc pod uwagę to, że nie mam już tyle czasu na granie jak kiedyś, to fun jest głównym czynnikiem wg jakiego oceniam gry w tej chwili.
RO największy fun sprawia podczas klanowego grania. I w tej kwestii nie ma co się rozpisywać, po prostu trzeba spróbować
Cytat: "YankeS"RO największy fun sprawia podczas klanowego grania. I w tej kwestii nie ma co się rozpisywać, po prostu trzeba spróbować Yankes ja Ci powiem tak - każda gra grana w grupie osób sprawia ogromny fun, nie tylko RO... tyle, że żeby mieć chęć do grania czy to 4fun ze znajomymi, czy klanowo, to gra sama w sobie też musi sprawiać Ci fun... przecież nie będziesz grał klanowo w coś co Ci się nie podoba.
RO największy fun sprawia podczas klanowego grania. I w tej kwestii nie ma co się rozpisywać, po prostu trzeba spróbować Yankes ja Ci powiem tak - każda gra grana w grupie osób sprawia ogromny fun, nie tylko RO... tyle, że żeby mieć chęć do grania czy to 4fun ze znajomymi, czy klanowo, to gra sama w sobie też musi sprawiać Ci fun... przecież nie będziesz grał klanowo w coś co Ci się nie podoba.
Niestety ja nie podzielam Twojego poglądu, gdyż uważam, że RO2 jako sama gra (nie patrząc na inne rzeczy, które są wokół niej) jest grą co najmniej średnią - ani nie powala graficznie, ani rozgrywką (dla mnie osobiście jest zbyt sztywno, statycznie i zdecydowanie za wolno).Ja nie mówię, że jest źle, tyle, że nie sprawia mi to takiego funu jak mogłoby, w odróżnieniu od takich gier jak cod - a niestety biorąc pod uwagę to, że nie mam już tyle czasu na granie jak kiedyś, to fun jest głównym czynnikiem wg jakiego oceniam gry w tej chwili.COD ten fun mi dawał i zapewne będzie to robił. Przyjmując jeszcze to, że będą normalne dedyki, to zakładam, że gra klanowa też będzie możliwa (okaże się...), a w tym wypadku do coda nie będę potrzebował nie wiadomo ile czasu na granie meczu 20-30 minutowego, dodatkowo w 5 osób, które łatwiej będzie zebrać.A czy kupie DLC - nie wiem. W sumie to moja kasa i ja zdecyduje na co ją wydam. Może tak, a może nie. Nikt mi tego jednak nie narzuca.
Konkludując - każdy ma swój gust i inne priorytety. Ja nie staram się narzucać swoich, a Ty za wszelką cenę starasz się przekonać do swoich gustów i czytając Twoje wypowiedzi można dojść do wniosku, że wszystko jest beee poza tym co ty uznasz za cacy...Mam prośbę - przestań to robić - wyrażaj swoje zdanie - ale nie narzucaj go innym. Każdy ma swoją opinie i jedni będą grali w to, a drudzy w inną gre - co nie oznacza że są gorsi..