Rozumiem, że gra nie sprawia Ci funu ponieważ nie jest CoD'em i nie będzie. To tak jakby fan Formuły 1 miał oglądać rajdy samochodowe - i tu i tu się jeździ, ale to jednak nie to samo. O gustach się nie dyskutuje. Dla mnie gra sprawia masę funu. Jeżeli chcesz szybciej i bez zobowiązań to bierz PPsH i zasuwaj na Firefight - tam jest najbliżej CoD'a, ale nie oczekuj że na Terriory lub Countdown mapy zrobią się 20 razy mniejsze i każdy będzie miał SMG, nalot oraz UAV...
Sparhawk, staram się dyskutować, więc mam prośbę - przestań Ty też przekręcać moje słowa. I nikogo nie uważam za gorszego, tylko gry stają się coraz bardziej nudne i mniej zachwycające. Kapiszi?
Cytat: "Apos"Przepraszam, ale skądś się wzięło na naszym forum słowo "aposizm", a jakoś nie zauważyłem sparyzmu, lideryzmu, czy inermisizmu... (przepraszam wymienionych jeśli kogoś uraziłem) jak myślisz z czego to wynika ?
Przepraszam, ale skądś się wzięło na naszym forum słowo "aposizm", a jakoś nie zauważyłem sparyzmu, lideryzmu, czy inermisizmu... (przepraszam wymienionych jeśli kogoś uraziłem) jak myślisz z czego to wynika ?
Natt kurwa ja właśnie prosze nie pierdol.Jesteś w team enclave, n nawet nie pamiętam z jakiej dywizji i uważasz się za najważniejszego.