demo Shoguna 2 robi wyśmienite wrażeniemyślałem że mój komp (już nie najszybszy ) nie pociagnie tego a wszystko śmigało na ultra detalach na tej ogromnej bitwie z dema, gra poprostu dobrze zoptymalizowanaw każdym razie kupuje mimo że to tylko na singla, bo w multi to nie wyobrażam sobie w to graćklimat mega, w końcu to Japonia za czasów szogunatu
- 2 players, both start allied- Get the usual missions you get in singleplayer but they can be shared (eg. take settlement X type missions)- You can fight the AI while your co-op friend can spectate or you can give them some of your units to control (i'm not sure whether spectating it's self is optional when your partner is battling)- You control 2 separate clans
uuu, nie wiedziałem że ma być zaimplementowany coop w Shoguine, brzmi wyśmienicie
co versusa w bitwach to nie wyobrażam sobie tego, w bitwie non stop pauzuję, a grając z kimś obie osoby mialy by możliwość pauzy czy jak? :/za to bez pauzy micro management by zabił przyjemność z gry w moim odczuciu