Bulletstorm fajny...początek tylko wali kupą straszne ale dalej się rozkręca i jest naprawdę przyjemnie oraz oczojebnie :cycki: :zajebiście:Wawer nawet się nie zastanawiaj, zasysaj i instaluj :luzak:@Apos - dostali nagrodę... ale z ceną docelową 20euro "za to coś" to mogą pocałować mnie w dupę :nieich:Już wole walnąć pre-order'a BF3 na ślepo :lol: :wink:
@Apos - dostali nagrodę... ale z ceną docelową 20euro "za to coś" to mogą pocałować mnie w dupę :nieich:Już wole walnąć pre-order'a BF3 na ślepo :lol: :wink:
Nie 10 euro a 15, docelowo 20 euro a to już jest drogo za gre, która nie wygląda i do tego trzeba sobie samemu zbudować świat bo inaczej to wieje chujem :oczko: :język2: (skumaj sarkazm bo jeszcze mi napiszesz, że o to tam chodzi )Pomijając fakt, że kurwa kto u nas kupuje gry za 50euro ? sorry ale dalej drogo...max 9.99 euro docelowo.W końcu to produkt indie z małego studia a nie korporacyjny gigant.
Bulletstorm fajny...początek tylko wali kupą straszne ale dalej się rozkręca i jest naprawdę przyjemnie oraz oczojebnie :cycki: :zajebiście: