Apos, ale wierz mi że przyjemniejsze jest robienie questów na odpowiadającym im poziomie niż lecenie na pałe z jakaś 80... lub nawet z 10 lvl wyższa niż quest/instancja postacią...dla mnie osobiście nie ma zajawy jak się zapierdala przez cała lokację tylko żeby itemy zebraćDla przykładu dla mnie dużo bardziej ekscytujące było 2h przechodzenie sanctum z 6 osobami na odpowiednich lvl niż zrobienie go w 20 min z 80 u boku...Dlatego od razu mówię, że jak mam brać udział w jakiejś tego typu zabawie to przechodzę całość od początku do końca a nie lecę jak jakiś zjeb do ostatniego bossa. Ja nie potrzebuje nabić 80 lvl w tydzień...
Jak mamy za mały lvl na czarny zamek ?http://aoc.wikia.com/wiki/Black_Castle - lvl 31-32 a my mamy 45-50 to za mały lvl ? A heala wystarczy poszukać... ja jakoś robiłem wiele questów / lokacji swoim TOSem korzystając ze zwykłego czata nie bedąc jeszcze w gildii i nie grało ze mną 4 moich kumpli tak jak teraz.Poza tym jak brakuje Ci heala to możesz go sobie zrobic
przyjemniejsze jest robienie questów na odpowiadającym im poziomie niż lecenie na pałe z jakaś 80... lub nawet z 10 lvl wyższa niż quest/instancja postacią...
Oczywiście byłoby najprzyjemniej mieć stałą ekipę 6 lub więcej kumpli z enclave grającą regularnie...
Wczoraj mówiłeś, że dobrze Ci się gra z nauczycielem. Dzisiaj twierdzisz, że chcesz inaczej - żaden problem.Zauważ jak Lider i ja szybko wylevelowaliśmy nie poświęcając na to o wiele więcej czasu niż Ty...
czytaj dokladnie opisy wszystkich skilow i sprawdzaj dzialanie kazdego tak, zebys zawsze wiedzial, ze masz w arsenale cos, czego niekiedy sie nie wykorzystuje... no i powodzenia.
Słabowata ta gra. Szybko się konie psują