Cytat: "booli"ehh przekopalem cale konfigi wczoraj, spedzielem nad tym pol nocy... nic nie pomaga... wsadzilem starego GTS250 i efekt zelzal, ale nadal wystepowal w krytycznych momentach... ogolnie, jestem zazenowany, bo nie wyobrazam sobie tego, ze u ZADNEGO z testerow taki blad nie wystepowal Bez przesady booli, żadna firma nie jest w stanie przetestować wszystkich możliwych konfiguracji sprzętowych PC. Ja bym stawiał że wszyscy testerzy grali na dokładnie takim samym sprzęcie, a serwery mieli podpięte po LANie Żeby wykryć to co się posypało, są beta testy otwarte lub nie. Ale chyba po tym co stało się z MoH to nie chcieli ryzykować
ehh przekopalem cale konfigi wczoraj, spedzielem nad tym pol nocy... nic nie pomaga... wsadzilem starego GTS250 i efekt zelzal, ale nadal wystepowal w krytycznych momentach... ogolnie, jestem zazenowany, bo nie wyobrazam sobie tego, ze u ZADNEGO z testerow taki blad nie wystepowal
czyli chujnia z grzybnia na ten moment, powtorka z BFBC2 beta?
Wawer - to może Ci się przydać do momentu wydania patcha. http://www.callofduty.pl/forum/viewtopic.php?t=21674
max_fps na 20 ? znaczy co grasz na 20 fpsach ?
Hey PC gamers:We are listening to you and we’ve been busy working on updates based on feedback from the community. We have already deployed a number of updates, and there will be many more to come. Stay tuned right here for all the latest info.LIVE FIXES11/10- GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag.- GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions.11/11- Friends fix for join in progress and Friends tab in server browser.- Performance improvement for dual and quad core.- Improved connectivity with Black Ops Rcon tool.IN PROGRESS- GPU hitching on certain graphics cards.- Incomplete server browser results.- Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).- Zombies "The game session is no longer available" error.Regards,-JD