tak jakby w ro nie mozna bylo cheatowac
(...)tylko pragnę dodać, że wraz z branżą do przodu idzie technologia. Skutkiem tego powinny być coraz lepsze gry pod każdym względem. Obecnie co gra to różni się tylko ilością blura oraz bloma na ekranie monitora oraz dostępnych unlocków.
zmodyfikowane pliki? zmienione wartości w cfg nie wychwyci sv_pure... ta komenda w PB sprawdzała czy nie masz innych plików niż te które powinny być... i nie chodzi tu o cfg, bo cfg każdy może mieć inny w zależności od sprzętu jaki ma... może się różnić 1 bajtem i co miałoby go nie wpuścić ? (a tak może być jak ktoś ma nawet inne ustawienia klawiatury)Druga rzecz to AC musiałby być inny niż VAC, który nie sprawdza configów... a gry na steam są skazane na VAC..
ps. jak tam nowy Crysis ? na metacritic trzyma się w przedziale 87-89, ludzie oceniają na 69-78, więc w sumie taki przyzwoity shooterek na umilenie wieczora, grał już ktoś ?
Pytam głównie o singla, multi w sumie mało mnie kręci, choć demo było naprawdę fajne no ale sam dzisiaj się przekonam, mam nadzieje, że w uprzyjemnie sobie wieczór i uda się to skończyć historyjkę w jedno posiedzenie. A grafika, hmm, no cóż Yerli powiedział, że muszą iść na kompromis, jeśli gra ma mieć stałe 30FPSów na konsolach i PC... powiedzmy sobie szczerze, kto przeszedł pierwszego Crysisa w ustawiemiach very high lub ultra chyba tylko 1% tych, którzy nabyli grę
nie gralem w Batmana. A z Bulletstrom mam problemy ;(