@apos, ale spot reklamowy calkiem zabawny i pomyslowy - taki troche viral.
czemu zaraz poooop? Raczej nikt po DNF nie oczekuje realizmu, tylko ostrej jatki i rownie ostrego humoru. Nie rozumiem, dlaczego z tej okazji konsole mialyby zniszczyc ten tytul. Czy tego chcemy, czy nie to jednak konsole wciaz sa najwazniejszym rynkiem dla geir (no oprocz MMO, strategii i indie)
Z serii dobrych nowych i tanich gier na multiplayera: w przyszłym tygodniu wychodzi CoD. IŁ-2 Cliffs of Dover, cena 70-80zł. W cenie PvP (64 vs 64 graczy), COOP, serwery dedykowane i masa dobrej zabawy^^
ps. http://pclab.pl/news45286.html odkryli amerykę
Yab, po Duku też nie oczekuję realizmu ponieważ akcja dzieje się w przyszłości, w fikcyjnej rzeczywistości. Zmierzam do tego, że dobrze wiemy ilu następców wielkich hitów z PC wydano później na multi i zostało delikatnie mówiąc zjebane po całości... Dlatego też ja wybieram gry PC only i żadko kiedy się na nich zawiodłem. Gdy w grach FPS na multiplatformę nie znajduję żadnej frajdy.
Apos a w RO2 z może nie mega budżetem, ale na pewno całkiem już pokaźnym... i z większą ilością programistów nie będzie dawała możliwości grzebania w cfg silnika U3... ?chciałbym to zobaczyć...Wierz mi, nie ma znaczenia jaka gra i jaki budżet, zawsze się znajdzie ktoś kto będzie mieszał i znajdzie jakiekolwiek uchybienia programistów aby je wykorzystać...Jedynym rozwiązaniem jest gra, która nie będzie miała żadnych plików konfiguracyjnych na komputerze klienta... choć i wtedy można zrobić tzw inject... ale to w największym stopniu pozwala ograniczyć takie działania.