no dobra ale ten gość gra w undergrounda 2
Co ty Apos, WoW to jest przeciez wysilek intelektualny na poziomie fizyki kwantowej, kazdy wie ze to jest osiagniecie na miare nobla zajebać w 25 zywych ludzi jakas bande zprogramowanych algorytmow w postaci NPC w jednej z powielanych po raz milionowy instancji.Chowaja sie FPS gdzie napierdalasz zywego przeciwnika, WoW i jego cyfrowe ogry czy inne smoki-jebaki to cos na miare Matriksa z agentami.Wiec okaz chociaz odrobine szacunku...
uwaga zaraz booli pierdolnie tekst jaki to on jest zajebisty i znowu spróbuje wyjaśnić w jakiś popierdolony, jasny tylko dla niego sposób dlaczego to on ma rację, a cała reszta klanu jest w błędzie.Szkoda mi Ciebie, na prawdę, bo więszkość mając te 24, 25 lat na karku przy okazji już ma co nieco w głowie :cycki:zastanawia mnie też czy czasem czytasz i myślisz o tym co piszesz
pokaz mi aktualnie gre, moze byc kazdy rodzaj, w ktorej w coopie bedzie moglo grac 25 osob przeciwko komputerowi i wykonanie jakiegos zadania bedzie wymagalo od nich wszystkich i kazdego z osobna nie dosc, ze wykurwiscie perfekcyjnej kooperacji, komunikacji, to jeszcze pelnego zaangazowania i nie opierdalania sie, czekam szukam takiej fajnej gry, gdzie zrobienie jakiejs misji bedzie wymagalo np kilkugodzinnych treningow