Wawer: Pewnie spróbuję jakoś tego Battlefielda ustabilizować na akceptowalnym wyglądzie i fps i będę z rzadka grywał do czasu aż coś sobie kupię. A mój wsyłużony GTX 285 w RO2 daje radę więc grać mam w co.Dzisiaj o 14:22:13Wawer: Właśnie dlatego mam wątpliwościDzisiaj o 14:20:28sparhawk: Przy aktualnych cenach nie ma sensu teraz kupowac sprzetu. Ot takie moje zdanieDzisiaj o 13:17:48Wawer: to prawda ale po pierwsze w RO mapki są szersze a pod drugie to jednak nieco inny gamplay. Tak czy siak uważam ze Conquest będzie na freeplayu przyjemniejszy tak jak to jest w BFBC. Co do wydajnosci, powiem tylko, ze na tych samyych ustawieniach miałem na mapce 45+ FPS na otwartym terenie a po zmianie mapy 15 FPS mniej nie wiadomo dlaczego. No ale to mam nadzieje kwestia bety i sterów. Tak czy siak do czasu zmiany karty to chyba sobie za dużo nie pogram, ot tak, żeby coś tam popróbować. A szczerze mówiąc zastanawiam się czy kartę zmieniać bo RO 2 chodzi mi OK.Dzisiaj o 13:02:51sparhawk: Ja wiem Wawer czy taki kamperfest? może i tak, ale nie mniejszy niż w RO, w którym też kamperka jest gigantyczna imoDzisiaj o 12:50:38Wawer: BTW bardzo fajne animacje postaci, świetne animacje przeskakiwania przez przeszkody i kładzenia się. No i tak jak gehuzz pisze- sporo chaosu i duuużo akcji. Niestety wąska mapa sprzyja kamperfestowiDzisiaj o 12:49:00Wawer: gehuzz z tym wyglądem na low lepiej niż RO na high to przesadzasz, przecież grałem w obie gry. Przyjżyj się teksturom terenu i broni choćby. No chyba, ze wystarczy ci włączyć przyjemnie oświetlenie i wszystko gra. Radziłbym Ci także sprawdzić FPS, mocno się wtedy zdziwiszDzisiaj o 12:45:31gehuzz: ja gram na c2d:) na low grafa wygląda lepiej niż na high w ro2 a chodzi dobrze, ale nie patrzyłem ile fpsów.. ogólnie chaos i wojna, napierdala się do wszystkiego co się rusza;DDzisiaj o 12:26:16Wawer: Ja też myślę że to wina karty, która notabene ma "tylko" dx10Dzisiaj o 12:24:09sparhawk: no mam dostęp. Jak mi działa? ogólnie ok, choć widać, że moja karta to gfx to wąskie gardło. czuć że to pierwsza generacja kart dx11 (hd5850) i jak wyłączyłem pare rzeczy (w tym cienie dałem na medium, bez AA, bez blooma i HBAO) to mam na zewnątrz 50, w środku 90 FPS. A procek daje rade tak jak daje we wszystkim. Trzeba przyznać, ze tak jak to mówił Wawer "Sparowi to wszystko działa) zawdzięczam właśnie prockowi, który nie krztusi się przy niczymDzisiaj o 12:19:51Yab: odpalal to ktos juz na C2D? Spar, Ty masz dostep do bety? Jak Tobie dziala na tym x6?Dzisiaj o 12:07:24Wawer: Dźwięki i bronie świetne, choć do strzelania mam zastrzeżeniaDzisiaj o 11:54:36Wawer: rush wygląda średnio - wszyscy leżą w krzakach, snajperki się świecą, są bugi charakterystyczne dla bety np przy kładzeniu się zaglądasz pod mapę itp.Dzisiaj o 11:53:53Wawer: Róznica FPS między low a ultra jest mała, stery dedykowane pod BF3 u mnie banglają gorzej niz stare.Dzisiaj o 11:51:15Wawer: Battlelog to jakaś kpina, gra wygląda ładnie ale na moim sprzęcie chodzi słaboDzisiaj o 11:49:20mikeLL: fakt newsy zamiast na ro Apos powinien tutaj walic Dzisiaj o 10:39:56mikeLL: dziala, gra sie nie sypie - u mnie na fajnych detalach spory fps - nowatorska obsluga menu w grze troche mnie przeraza ale co tam - zabija sie w sumie fajnie Dzisiaj o 10:39:08Yab: jak tam BF3? Jak wrazenia?Dzisiaj o 10:31:00