huh retoryczne pytanie... zlosliwosc, czy tylko udajesz glupiego ?
Cytat: "booli"huh retoryczne pytanie... zlosliwosc, czy tylko udajesz glupiego ? Raczej zastanawiam się czy zdecydują się na expansion packi czy DLC.
to będą expacki bo będą w pudełkach no chyba że kupisz w online store - wtedy to będzie DLC :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ktos juz gral na tych nowych mapach BFBC2?
Nie wiem jak u was, ale u mnie po tym patchu wzrosła wydajność i znów mogę grać ze wszystkim na high Teraz to już na pewno kupię Vietnam.
Cytat: "Blood"Nie wiem jak u was, ale u mnie po tym patchu wzrosła wydajność i znów mogę grać ze wszystkim na high Teraz to już na pewno kupię Vietnam.Się zapytam, na jakim cpu ? :wink:
Nah poczekam aż będzie coś konkretnego do grania wtedy zmienię sprząta, TF2 i inne gry na PC chodzą jak należny więc nie widzę powodu aby pod słabe porty konsolowe cokolwiek ruszać :język2: Tak słabe, że aż twórcom nie chce się (tu gdzieś nie potrafią) ich patch'ować przez co hamują jakikolwiek rozwój gry... Z tygodnia na tydzień CoDBO powili podąża w kierunku wyznaczonym przez WaW'a gdzie wszystko niby było ale za późno.Trzy tygodnie temu około 120k graczy online, dzisiaj peak w granicach 60-75k.Any way wspólny mianowani łączący 2 ostatnie hiciory na PC - BC2 i CoDBO ? s-ssss-ssss-stuttering :mrgreen: