Panowie rozmawiacie o 2 grach. Jedna jest z 1999 roku i była dodatkiem do oryginalnej gry a druga jest z 2007. (porównywanie wyjebiście starego piernika do wiatraka). Przestańcie pierdolić i skupcie się na funie jaki czeka na was kiedy wyjdą nowe tytuły ; P
Cytat: "NaTT"Panowie rozmawiacie o 2 grach. Jedna jest z 1999 roku i była dodatkiem do oryginalnej gry a druga jest z 2007. (porównywanie wyjebiście starego piernika do wiatraka). Przestańcie pierdolić i skupcie się na funie jaki czeka na was kiedy wyjdą nowe tytuły ; Pja już wiercę się z niecierpliwości w oczekiwaniu na mój pre-order HAWX 2 :luzak:
Witam, w związku z przesunięciem daty premiery gry Assassin's Creed: Brotherhood PC PL, przez wydawcę gry, firmę Ubisoft, z przykrością informujemy, że nie będziemy w stanie zrealizować Państwa zamówienia w ustalonym wcześniej terminie. Premiera gry została przesunięta w Europie na początek 2011 roku. Pozdrawiam serdecznie, Karol Rożnieckisklep.cenega.plCenega Poland Sp. z o. o.ul. Janka Muzykanta 6002-188 Warszawatel. (22) 5742598 Prosimy nie usuwać treści korespondencji - skróci to czas oczekiwania na odpowiedź
A RO jest pierdolonym plagiatem BF'a - wchodzisz na flagę i ją przejmujesz. Jedynym "szczegółem" jest brak właściwej flagi, która zamieniona została na pasek na dole, który też został perfidnie zerżnięty.Powoli zaczyna mnie wkurwiać to Wasze pierdolenie (a nie muszę przypominać co się dzieje jak się wkurwię) i powiem Wam jedno. Z całego serca życzę Wam i sobie, żeby nowe RO okazało się spierdolonym do granic możliwości tytułem, którego grywalność będzie porównywalna do AA3.A co do oryginalności Yab, to w COD4 można się położyć i wychylać w trybie s&d - w stosunku do cs'a jest to kurewsko oryginalne rozwiązanie.
BF to czysta szybka napierdalanka arcade'owa, gdzie starano sie przedstawic wiekszosc srodkow masowego niekoniecznie bardzo dokladnie. RO ma ambicje do bycia symulatorem (chociaz nie ukrywajmy ze nim nie jest) z jak najwiernieszym odwzorowaniem mniejszego wycinka pola walki, gdzie "gracz ma sie poczuc jak na wojnie a nie jak w filmie wojennym".
Widzisz Yab, jak Ty mało wiesz albo mało grasz. Bo skoro wg Ciebie BF to szybka napierdalanka, tzn, ze CS, CoD i MoH to dla Ciebie predkosc dzwieku, a gdybys sprobowal zagrac w Urban Terror to chyba bys nie ogarnal co, gdzie oraz kiedy.
Co do drugiego zdania, jesli RO ma takie ambicje, to wysiada juz na etapie pierwszego OFP, a przy Armie i Armie II to chowa sie w glebokiej dupie wiec tak na prawde nie widomo, w jaki segment celuje ta gra, bo... dostaje po dupie w dziale strzelanek po sieci, a i symulator z niej zaden, dodatkowo nie wnosi nic nowego do gatunku
Cytat: "mikeLL"Cytat: "Yab"dobrze ze nie do CoD4 :nieich:bidulek nie ogarnia to i trauma zostala :rotfl:ciezko cos ogarnac co od podstaw jest zjebanym plagiatem :język2:
Cytat: "Yab"dobrze ze nie do CoD4 :nieich:bidulek nie ogarnia to i trauma zostala :rotfl:
dobrze ze nie do CoD4 :nieich:
...
Cytat: "Yab"...oddychaj ogorasku bo Ci zylka w dupie peknie i bedzie cieklo az Ci cisnienie nie zejdzie heheh, a Ty razem z nim... i chuja pograsz w super duper RO 2
cywilizację 5 już mam, chętnie pogram po sieci jak wyjdzie :wojsko: