Tak samo możemy dyskutować o sprzedaży Iphone'a. Dlaczego ludzie go kupują jeżeli są dostępne o wiele tańsze i bardziej użyteczne telefony z Androidem? Tylko dla szpanu i własnej głupoty.@jason CoD pozostaje nadal w czarnej dupie jeżeli o...gameplay, rozwiązania technologiczne i wszystko inne. Wskaż mi wpierw gdzie są serwery dedykowane i wsparcie klanowe w MW2 proszę.
Czy jest jakiś mecz, który utkwił ci w pamięci?Oj, tak. Są to jednak dwa mecze w RO. Pierwszy to zwycięstwo z 1stCav podczas eliminacji do turnieju na WCG, kiedy to nie mogliśmy przejąć ostatniej flagi na Stalingrad Kessel (w RO do zwycięstwa potrzebne jest przejęcie wszystkich). Nie mając już posiłków (czyli takich ticketów z BC2) byliśmy pochowani na tej fladze i brakowało nam dosłownie milimetra do jej przejęcia. Na 5 sekund przed końcem poleciałem do przodu ze spray'em z PPsH i zabiłem jednego przeciwnika. To dało nam przewagę na fladze i zwycięstwo dosłownie sekundę przed końcem czasu. Drugi to już mecz na samym turnieju przeciwko FearFactory X-Fi. Był to dla nas mecz ważniejszy od finału, ponieważ w szeregach FF pojawiło się dwóch "zdrajców" [] z enclave. Przed ostatnią rundą przegrywaliśmy 2:1, a o zwycięstwie w przypadku remisu decydowała suma czasów z map. To było chyba najszybsze z możliwych zwycięstwo na Baksan Valley, bo skończyło się po 2-4 minutach. No i jeszcze jeden mecz w RO, kiedy to wygraliśmy naszą mapę w 1:40 w ataku, grając z jednym z najlepszych klanów. Rekord świata na LyesKrovy!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Dobre... A gdzie jest wsparcie klanowe od TWI dla RO? To już większe jest w MW2, bo wchodzisz całą ekpią do jednego i zaczynasz mecz :rotfl: :rotfl: Co do COD4 to:Grafika: COD4 > ROAnimacja: COD4 > RODźwięk: COD4 > ROMuzyka: COD4 > ROSterowanie: COD4 > RONetcode: COD4 > ROWsparcie dla klanów: COD4 >>(>) ROZabezpieczenia przed czitami: COD4 >>(>) RO (bo PB + GV >>(>) VAC)"Rozwiązania technologiczne" (cokolwiek przez to rozumieć): COD4 > ROWygląd płytki: COD4 > ROIkonka na pulpicie: COD4 < RO (bo ma przezroczystość)dziękuję, dobranoc :nieich:
Chciałbym przypomnieć Apos, że żaden z tych meczów nie był rozgrywany za Twojej kadencji w RO.
Może dlatego, że w CoD4 Hardcore osiągnęliśmy top i nie było sensu ciągnąc tego dalej ? sorry ale mnie nie sprawia przyjemności tluczenie naab'ów...nie można się rozwijać, nowe takty/nade nie potrzeb to po co grać ?Najprzyjemniej się gra w nowe gry, kiedy to wszyscy dopiero uczą się co i jak a ty już ich rozkurwiasz :illkillyou: :cycki:
ale koniec juz kupowania preorderow, zeby pograc w gre przez 2 miechy na pubie;p
Porównaj w takim razie CoD'a 1 do RO:O, będzie bardziej sprawiedliwe.