A lot of hype is going around today about the BestBuy countdown banner at one of their stores. It is counting down to February 1st, midnight release. However, there are a few things to keep in mind. We have had many blue posts saying retailers will not know the release date before we do. We also have (read above) a blue post saying they like to give us a few months warning before a title comes out. Bashiok also replied about this on twitter today.
Obym się mylił, ale coś mi się wydaje że wiekszość osób myśli że się z tym będzie wysmienicie bawiło jak z poprzednimi częściami, a generalnie sporo lat mineło(my też podrośliśmy) i gry typu hack'n'slash PvE wieją mega nudą (vide Torchlight, Bastion) w porównaniu z innymi typami gier które teraz mamy. Dobra, nie ma co biadolić, bo grę i tak trzeba kupić (jak wszystko od Blizzarda i Valve) i samemu zobaczyć
a generalnie sporo lat mineło(my też podrośliśmy) i gry typu hack'n'slash PvE wieją mega nudą (vide Torchlight, Bastion) w porównaniu z innymi typami gier które teraz mamy.
i gry typu hack'n'slash PvE wieją mega nudą (vide Torchlight, Bastion)
Na serio gry H&S są nadal mega fajne, szczególnie z kimś.
LOL! Apos, wyluzuj, nie mówiłem do Ciebie, tylko generalnie o swoich oczuciach (i kilku kumpli którzy też się w Diablo kiedys zagrywali jak ja) co do takich gier patrzac przez pryzmat czasu