Wiemy również kto jest na tyle zdesperowany aby grać na padzie w FPS'y - Ci wszyscy którzy byli ownowani w CS'a, BF'a 2 i inne fpsy PC.
Przecież to chyba kurwa logiczne, że na padzie się chujowo gra w FPSy, a ja wiem, bo grałem na konsoli w parę tytułów.
Nie ma innego forum, na którym mógłbyś się do każdego dopierdalać i nikomu to nie przeszkadza?
OK - POWIEM KRÓTKO: KAŻDY, KTO NIE JEST ZAINTERESOWANY COD:BO I MA ZAMIAR PIERDOLIĆ GŁUPOTY - WYPIERDALAĆ! (ALBO SIĘ ZDENERWUJĘ) :wku*wiony:
W takim razie problemy u Ciebie z logika albo jak już wspomniałem ze zdolnościami manualnymi... równie dobrze możesz uznawać wyższość walenia konia prawą ręką nad lewą...Zastosuje się do modnej retoryki, ostatnio często stosowanej, czyli czego booli nie napisze... nawet jak zapyta sie o karte graficzna, to dopierdole tematem wowa i wyjdzie, ze sam zaczal, zatem...Vargas, jak masz problem, zawsze możesz tego forum nie odwiedzać, ani nie czytać... nikt Cię tu na siłę nie trzyma.
Max, porownianie o waleniu konia dotyczylo zdolnosci manualnych i nie mialo glebszego znaczenia metaforycznego...