No i co jeszcze bardzo przemawia za grą to to że była/jest opracowana tylko na PC.
Matador, serio są bitwy na 100 osób? No to zaszaleli
Cytat: "Apos"Matador, serio są bitwy na 100 osób? No to zaszaleli W weekend postawili takie dwie 100tki. Jeden w zasadzie jest od popołudnia przez całą noc pełen i trudno wbić.A najlepsze jest to że pingi są tam spokojnie grywalne i nie ma lagów mimo że tyle osób.
Jeżeli dziś zahaczę o sklep Saturn to kupię. Zrobiłeś mi smaka na multi
Cytat: "Apos"Jeżeli dziś zahaczę o sklep Saturn to kupię. Zrobiłeś mi smaka na multi Tylko nie miej do mnie potem pretensji ja Ci nie podejdzie :język2: W grze nie zdobywasz żadnych nowych perków, skilli, nie rośnie ci exp, nie ma voipa, tylko na niektórych servach są kolesie którzy starają się dowodzić watahą, w większości przypadków na servie panuje totalny mayhem Generalnie to gra do ludzi uwielbiających klimaty średniowieczne, fantasy, czyli takich jak ja Poza tym jestem świeżo po prozie Martina (moja postać to Beric Dondarrion, lord błyskawica :luzak: :oczko: ) wiec jestem mega nakręcony na ten klimat i granie
Myślę kupić z amerykańskiego steama. 30 $ wyjdzie mnie około 84zł.
Cytat: "Apos" Myślę kupić z amerykańskiego steama. 30 $ wyjdzie mnie około 84zł.glupie pytanie, ale jak to zrobic? :wstydniś:
Co Matador, pograłoby się klanowo w Warbanda?